Je kind als spiegel

Kinderen zijn onze grootste leermeesters
Onze maatschappij is erop gericht om te winnen, om snel te zijn, flexibel te zijn, je aan te passen.
Steeds meer gedragsproblemen bij kinderen hebben te maken met het lichaam: agressiviteit, ADHD, driftigheid, vermoeidheid, slechte concentratie. Door op de automatische piloot door het leven te gaan, druk te zijn, en niet meer in verbinding te staan met jouw gevoelsleven en je lijf, raak je van slag.
Dit geldt voor zowel voor ouders als voor kinderen.

Wanneer ouders weer oprecht met zichzelf in contact komen, verandert er iets essentieels in de verbinding met hun kinderen.

We dragen allemaal ballast met ons mee. Deze ballast bestaat uit onverwerkte gevoelens  zoals verdriet, onzekerheid, je niet goed genoeg voelen, boosheid, en beperkende overtuigingen en angsten.
Deze ballast bepaalt voor 95% hoe wij ons voelen, denken, reageren en handelen in ons leven.

Kinderen reageren op deze emotionele ballast en spiegelen middels hun gedrag, en soms ook ziektebeelden, terug wat onze innerlijke problemen zijn. Ze pakken onbewust onze stress, onrust, spanning, boosheid, angsten, onzekerheden en gevoelens op. Kijk zelf maar eens hoe jouw kinderen in hun vel zitten wanneer jij door een lastige periode gaat. Hoog sensitieve kinderen (HSP) zijn hier nog gevoeliger voor.

Ouders kunnen zich bewust worden van deze energetische wisselwerking tussen ouder en kind en gericht met zichzelf aan de slag gaan om hun emotionele ballast los te laten en positiviteit en rust weer terug te halen.

Kinderen weten intuïtief dat wij ze kunnen helpen en hun negatieve gedrag is vaak een roep om hulp.

Het Nieuwe Kind – individueel traject voor ouders

Effectief bij:

. huilbaby’s
. driftigheid, boosheid bij kinderen
. agressiviteit
. onzekerheid, faalangst
. piekeren, angsten
. bedplassen, onzindelijkheid
. slecht slapen
. slecht eten
. hechtingsstoornissen

Zeer positieve resultaten
De spiegelboodschap van je kind laat je direct zien op welke vlakken jij met jezelf aan de slag mag gaan.
Loslaten met de Body Mind Release methode van Hans de Waard geeft jou snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei.
Bij onze cliënten zien we dat de verbinding met hun kinderen verbetert, de rust in huis weer terugkeert en verschillende gedragsproblemen van hun kinderen verminderen of verdwijnen.

 

Contact

Neem contact op voor een gratis intake of meer informatie.
Bellen of whatsapp mag ook: 06-11128068.