Individueel Traject

kindertolk & Body Mind Release

Het Nieuwe Kind individueel traject

Fijn dat je meer wilt lezen over wat ik jou en je gezin kan bieden.

Kinderen houden ouders een spiegel voor. Saskia helpt je zeer professioneel in deze spiegel te kijken. Zij geeft je echte oplossingen om gericht met jezelf aan de slag te gaan. Het resultaat is bijzonder te noemen!
Hans de Waard, ontwikkelaar van de Body Mind Release methode

Wanneer er iets “mis” is met kinderen, kijken we vaak direct naar het kind zelf. Mijn visie is dat wanneer kinderen lastig gedrag vertonen, er ook in de omgeving gezocht mag worden naar de mogelijke oorzaak. Verschillende studies tonen aan dat kinderen stress en spanning over kunnen nemen van hun ouders.

Binnen Het Nieuwe Kind hebben we verschillende methodes samengebracht en zo een effectief traject ontwikkeld voor ouders van kinderen met gedragsproblemen of voor gezinnen waar dingen niet zo lekker lopen tussen ouder en kind.

Je wil gewoon weer lekker kunnen genieten van het samenzijn met je kinderen. Daarom gun jezelf dit traject en kom te weten wat jouw kind je spiegelt.

Het traject bestaat uit 5 sessies.
Tijdens de eerste sessie bespreken wij samen wat de situatie nu is. We bespreken wat de problemen zijn die je ervaart bij je kinderen, maar ook hoe jij je nu voelt. Ervaar je stress, heb je weinig energie, voel je je lusteloos of angstig en/of heb je fysieke klachten? Je krijgt tijdens deze eerste sessie al wat inzichten over de innerlijke oorzaak van deze klachten en er wordt een plan opgesteld met duidelijke doelstellingen. Je krijgt concrete tips en handvatten mee om direct thuis in praktijk te brengen voor de omgang met jouw kinderen. Ook krijg je oefeningen mee vanuit de Body Mind Release methode voor het direct loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen.

Wekelijks of tweewekelijks worden de vorderingen besproken en krijg je nieuw ‘huiswerk’ op. Je ontvangt de spiegelboodschap die ik vertaal naar aanleiding van het verhaal over je kind(eren).
Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is meer ontspannen en dat merk je ook aan je kinderen.

Na het traject sta jij weer letterlijk in je kracht en je kunt weer genieten van het ouderschap.

Kosten
Een individueel traject bestaande uit 5 sessies kost € 365,-
Wil jij weer rust en ontspanning in je gezin? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek. Gebruik hiervoor het contactformulier, email saskia@hetnieuwekind.nl of whatsapp naar 06-11128068.

 

Online Cursus voor Bewust Opvoeden
Wil je direct aan de slag met een praktische online cursus over Bewust Opvoeden?
Deze cursus leert je hoe je ontspannen kan opvoeden door jezelf te blijven. Het laat jou zien wat de oorzaak kan zijn van het “lastige” gedrag van je kinderen en hoe jij je kinderen op een ontspannen manier kan begeleiden in hun ontwikkeling.

De kosten zijn € 47,- voor 20 modules.
Je krijgt toegang tot een professionele online leeromgeving die ook vanaf mobiel te bereiken is. Je kan de schriftelijke cursus in je eigen tempo doorlopen en je blijft toegang houden zodat je er ook later naar terug kan keren.

 

Contact

Neem contact op voor een gratis intake of meer informatie.
Bellen of whatsapp mag ook: 06-11128068.